Cene in plačila

Cene in plačila

Cene in plačila

Skok v tandemu cena

Skok v tandemu cenik je sestavljena iz več faktorjev. Pri skoku v tandemu je treba plačat polet z letalom, obrabo padala,zavarovanja, znanje pridobljeno z leti skakanja, profesionalno delo in pripravo potnika na skok, ki mora potekati varno v veselem in sproščenem vzdušju. Naše cene so najugodnejše v Sloveniji.


Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR in ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV).  Nismo zavezanec za obračun DDV po 1. točki 94. člena ZDDV-1.

Tandemski skoki Zamuda Aleš s.p.
Rotman 23,2256 Juršinci,SLOVENIJAskok v tandemu cenik
TRR: IBAN SI56 3300 0000 2834 816
Davčna številka: 63134047
Zavezanec za DDV:Ne
Matična: 7076355000
SKD: R93.190 - Druge športne dejavnosti

Cene veljajo ob sklenitvi pogodbe oziroma, ko kupec dobi sporočilo, da je naročilo v obdelavi. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih do prodaje zalog.

Načini plačil


FINANCIRANJE - KUPUJTE ENOSTAVNO IN HITRO

V spletni trgovini tandemskydive.si vam nudimo izbor plačilnih načinov, s katerimi bo vaš nakup udoben in enostaven.

1. Predračun

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, naročilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila.

2. Paypal

PayPal je najbolj priljubljen in nadvse varen plačilni sistem, ki nastopa kot posrednik med kupcem in prodajalcem. Pri plačevanju s Paypal boste preusmerjeni na njihovo spletno stran za plačevanje, kjer sledite korakom nakupa ter zaključite plačilo. Če še nimate svojega PayPal računa, si ga lahko ustvarite na sledeči povezavi: https://www.paypal.com/si.

3. Plačilo po povzetju

Če izberete plačilo po povzetju, plačate odkupnino pismonoši ob dostavi pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, vam pismonoša v nabiralniku pusti obvestilo, s katerim lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.


VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN !