Prenosi

Prenosi

Prenosi

Prenos (download) darilnega bona za skok v tandemu skok s

Namen in navodila prenosa in tiskanja darilnega bona.

Če se vam mudi in darilni bon za skok v tandemu rabite takoj ali že naslednji dan, ga sedaj lahko snamete na tej strani z klikom bona na desni strani ali spodaj na mobilnih telefonih. Ko ste bon prenesli ga natisnete.

Na zgornjo črto na bonu napišete ime in priimek obdarovanca, vrstico niže napišete 3000 ali 4000 glede na višino skoka v tandemu, ki jo želite podariti (glej cenik), vrstico niže napišite datum in še obkrožite vrsto snemanja: video in/ali foto ali snemalec (glej cenik). Zdaj lahko darilni bon za skok v tandemu podarite. Ko vse opravite, odprete obrazec za naročila ali mi napišete email: zaformin@hotmail.com in mi pošljete vaše podatke ter podatke iz darilnega bona za skok s padalom v tandemu, ki ste ga izpolnili (višina skoka, kraj npr: Bovec,Portorož...)

Darilni bon lahko plačate na naslednji račun:

Tandemski skoki Zamuda Aleš s.p.
Rotman 23, 2256 Juršinci,SLOVENIJAskok v tandemu cenik
TRR: IBAN SI56 3300 0000 2834 816                                              Referenca: SI00 (trenutni datum brez pik in presledkov)                    Namen nakazila: Skok v tandemu (ime in priimek obdarovanca)

Po e-pošti vam bom poslal račun. Ko je račun plačan je darilni bon za tandemski skok veljaven. Če želite, vam lahko pošljem še tiskano verzijo darilnega bona po navadni pošti. V primeru kakršnin koli težav ali vprašanj sem vam na voljo na tel: 031 627 630 ali email: zaformin@hotmail.com

 Hvala za naročilo in zaupanje!

Aleš Zamuda


Sledite nam

Delite z ostalimi..